Palvelut

KAMPAAMO

Tarjoamme sinulle kaikki kampaamopalvelut leikkauksesta värjäykseen ystävällisen ja ammattimaisen henkilökuntamme huolellisesti tekeminä. Keskitymme sinuun, jolloin saamme toteutettua sinulle toivomasi tyylikkään lopputuloksen. Klassisen hiusmuodin lisäksi tarjoamme tietysti uusimmat trendit ja autamme sinua löytämään oman, juuri sinulle sopivan tyylisi.

Meiltä saat lisäksi kaikki laadukkaimpien tuotemerkkien kampaamotuotteet hiustenhoitoon ja värjäykseen. Lisää tietoa kampaamopalveluistamme löydät kattavan hinnastomme yhteydestä.


KAUNEUSHOITOLA

Haluatko hemmotella itseäsi ja huolehtia kauneudestasi? Ykköspaikka on parturi-kampaamon lisäksi myös kauneudenhoidon erikoisliike. Ystävällinen ja osaava kosmetologimme tarjoaa liikkeemme toisessa kerroksessa kaikki kauneudenhoidon palvelut ja hoidot laadukkaasti ja turvallisesti tehtyinä. Kauneudenhoitopalveluissamme haluamme tuoda esiin sinun luontaisen kauneutesi ja tarjota hoitoja, jotka nostavat esiin parhaat piirteesi. Tule tutustumaan ja huomaa puhdistavien, virkistävien hoitojemme näkyvät ja tehokkaat vaikutukset!

Meiltä saat kattavasti kaikki normaalit kasvo-, jalka- ja käsihoidot sekä vartalohieronnat. Myös erikoishoidot kuuluvat osaamisalaamme. Kosmetologihinnastosta löydät kaikki tekemämme kauneushoitolan palvelut.


XTREME LASHES-RIPSET

Kun haluat rohkeasti erottuvaa tyyliä, ovat Xtreme Lashes -ripset ehdoton valinta. Kauniit, tuuheat, ja luonnollisen näköiset ripset luovat lumoavan katseen. Meiltä saat Xtreme Lashes -ripsienpidennykset ja ripsienmuotoilut sertifioidun ammattilaisen tekemänä. Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, joka on jokaisen ensiluokkaista laatua arvostavan asiakkaan valinta.

Ripsiteknikoltamme löytyvä Xtreme Lashes -sertifikaatti on maailman arvostetuin ripsimuotoilualan sertifikaatti ja todiste siitä, että muotoilija työskentelee tämän laadukkaan merkin periaatteiden mukaisesti.

Valikoimastamme löytyvät niin perinteiset klassiset ripsienpidennykset kuin volyymipidennyksetkin. Erona näissä menetelmissä on kuitujen hienous ja niiden asentaminen luonnonripseen. Juuri sinulle sopivasta ripsienpidennysmenetelmästä voit huoletta keskustella asiantuntevan ripsiteknikkomme kanssa.

Lisätietoja Xtreme Lashes -ripsistä:

http://www.xtremelashes.fi/
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram